Një natë tjetër magjike në Hemingway JazzFest Ed 10 në Tiranë.

Një natë tjetër magjike në Hemingway JazzFest Ed 10 në Tiranë.

Energjisë pozitive, muzikës së mirë, njerëzve dhe atmosferës së mrekullueshme ju bashkuan Profesionistët e TESS me penelat e tyre xixëllues. Ish-studente te TESS – Tirana Esthetics and Style School dhe tashme profesioniste të vërteta dhuruan sharm e xixa në fytyrat e të pranishmëve.