Zgjidh të bëhesh profesionist në Kolegjin Profesional të Lartë TESS!

Zgjidh të bëhesh profesionist në Kolegjin Profesional të Lartë TESS!

Një karrierë e sigurt dhe e suksesshme!

Regjistrohu në degët :
💄Make Up Artist
🧖🏻‍♀️ Estetikë
👩🏼‍🦰Hair Artist
👩🏻‍💼Menaxhim i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë