Shpallen listat e fituesve të Raundit I pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2023-2024

Shpallen listat e fituesve të Raundit I pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2023-2024

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i parë.

 

Njoftojmë se të gjithë kandidatët duhet të paraqiten në ambientet e Kolegjit Profesional të Lartë TESS, pranë Sekretarisë Mësimore për të kryer regjistrimin dhe dorëzimin e dokumentacionit si vijon:

  1. Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës;
  2. Diploma e shkollës së mesme dhe çertifikata e provimeve të maturës (fotokopje e noterizuar)
  3. Mandat – pagesa e tarifës së shkollës (klikoni këtu për të shkarkuar mandatin)
  4. Fotografi format dokumenti (2 kopje)

 

Data: 29 Gusht – 11 Shtator 2023
Orari: Nga e hëna – në të shtunë ora 08:00 – 16:00
Për informacione shtesë na kontaktoni në: +355694000014 / +355694000113 / info@tess.al.