TESS Hair Artist – Student Testimonial

TESS Hair Artist – Student Testimonial

Ndiq eksperiencën e bukur të Isufit, student në degën Hair Artist në Kolegjin TESS.
Mëso, fito eksperienca jashtë dhe punësohu!
Ndërto një karrierë, bëhu profesionist!