24 Janar Dita Ndërkombëtare e Arsimit!

24 Janar Dita Ndërkombëtare e Arsimit!

Për ne në TESS sot është një ditë me vlerësim të thellë për rolin që edukimi luan në industrinë e bukurisë.

Arsimi është themeli i përkushtimit tonë ndaj përsosmërisë dhe inovacionit. Ai fuqizon profesionistët tanë të bukurisë që të përmirësojnë aftësitë e tyre, të qëndrojnë në krah të tendencave dhe të nxisin rritjen e vazhdueshme.

Sot ne përqafojmë edukimin, duke e njohur atë si çelësin për të zhvilluar potencialin e plotë të çdo entuziasti të bukurisë që vjen nëpër dyert tona.