Open Day në TESS

Open Day në TESS

Të pëlqen make up, hair art apo estetika? Eja kalo një ditë në TESS, jeto me të bukurën dhe kupto më shumë.

Apliko këtu

Ndërto një karrierë. Bëhu profesionist!