Trajnim SkinTech Chemical Peel

Trajnim SkinTech Chemical Peel

Acidet mjekësore të thella, Dermapen, Botox, Filler, Mesoterapi fytyre. Disa nga temat që do të trajtohen çdo të martë, me Dr. Arba Gramo dhe mjekë specialistë të fushës. Teori dhe praktikë për studentët e TESS Programi Estetikë.