Miratohet periudha e aplikimeve për formularët A1/A1Z në datat 22-28 Prill 2024

Miratohet periudha e aplikimeve për formularët A1/A1Z në datat 22-28 Prill 2024

Ke përfunduar maturën në vitet e kaluara dhe dëshiron të aplikosh për universitet në vitin akademik 2024-2025?

Apliko nga data 22-28 Prill 2024 me formularin A1/A1Z.

Kontakto me sekretarinë TESS për më shumë informacion: 069 40 00 113