TESS në panairin e bukurisë “Beauty Fair” Prill 2024

TESS në panairin e bukurisë “Beauty Fair” Prill 2024

Një mundësi emocionuese pjesëmarrja në panairin e bukurisë “Beauty Fair” në datat 26-27-28 Prill 2024 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. TESS ekspozoi veprimtarinë dhe programet  arsimore për të krijuar ndërgjegjësim për markën dhe për të tërhequr studentë të mundshëm.