Category: Revista

Pronësia Intelektuale, Strategjia Kombëtare e Pronësisë Intelektuale dhe bashkëpunimi me IAL-të

Tirana Esthetics and Style School - TESS ishte pjesë e forumit me përfaqësues të Institucioneve të Arsimit të Lartë të organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale në bashkëpunim me GIZ Albania në kuadër të Platformës së Partneritetit të Integrimit Europian, si një partner shumë i rëndësishëm në procesin e promovimit dhe respektimit të të drejtave të pronësisë intelektuale.

View more

NEUROKOZMETIKA “NJË VIZION I PËRGJITHSHËM MIDIS NEUROMARKETINGUT DHE PSIKOSOMATIKA”

Në webinarin, e drejtuar nga Dr. Umberto Borellini – Kozmetolog, Specialist në fushën e Farmacisë si dhe Specialist në fushën e Shkencës dhe Teknologjisë Kozmetike, studentët e TESS zbuluan së bashku se si Neurokozmetika krijon një urë lidhëse midis sistemit nervor dhe lëkurës, duke përforcuar të gjitha trajtimet kozmetike, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me lëkurën e ndjeshme dhe parandalimin e plakjes së lëkurës.

View more

24 Janar Dita Ndërkombëtare e Arsimit!

Për ne në TESS sot është një ditë me vlerësim të thellë për rolin që edukimi luan në industrinë e bukurisë.

View more

TESS Hair Artist – Student Testimonial

Ndiq eksperiencën e bukur të Isufit, student në degën Hair Artist në Kolegjin TESS.

View more

Festa të Gëzuara nga TESS!

Festa të Gëzuara nga TESS!

View more

Ekspozita “Udhët V”

Studentët e TESS tek inagurimi i ekspozitës “UDHËT V” në Galerinë FAB. Realizuar me punimet e pedagogëve të Fakultetit të Arteve të Bukura.

View more

TESS zgjeron bashkëpunimin me rrjetin e partnerëve ndërkombëtarë

TESS zgjeron bashkëpunimin me rrjetin e partnerëve ndërkombëtarë, me qëllim inovacionin, përmirësimin e kurrikulave, shkëmbimin e eksperiencës profesionale dhe përditësimin me të rejat në fushën e formimit profesional në industrinë e bukurisë dhe mirëqenies.

View more

Shpallje pozicioni vakant pranë TESS

Kolegji Profesional i Lartë TESS shpall thirrjen për aplikime për Rektor.

View more

Shpallje pozicioni vakant pranë TESS

REKTORI I KOLEGJIT PROFESIONAL TË LARTË TESS SHPALL VEND VAKANT

View more

Shpallen listat e fituesve të Raundit II pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2023-2024

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i dytë.

View more