Ekspozita “Prekje” e pedagoges Linda Guri në COD tek Kryeministria

“Për të krijuar këtë ekspozitë jam frymëzuar nga dy elemente: njeriu dhe gjendja e tij. Zgjodha femrën tek njeriu, pasi vetë qenia e saj komplekse, përcjell fuqishëm gjendjen po aq komplekse, në shumë dimensione. Zgjodha ngjyrat për t’i dhënë jetë dimensioneve të gjendjeve të saj, duke i trajtuar ngjyrat, me shpërthime, lëvizje, impresionizëm për t’i […]

View more

Thirrje për aplikime për Connected Through Mobility

TESS në bashkëpunim me MeOut Group organizojnë raundin e parë të mobiliteteve afatshkurtra në kuadër të projektit Connected Through Mobility për nxënësit/ studentët pjesëmarrës në arsimin profesional në Shqipëri.

View more

Program i ri në TESS “Menaxhimi i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë”

“Menaxhimi i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë” Për ata persona që kërkojnë një profesion me shumë ngjyra dhe jashtëzakonisht motivues. Ata që duan të kujdesen për ambientin, drejtimin financiar, menaxhimin e stafit, shitjen dhe marketingun.

View more

Çfarë është dekolorimi dhe çfarë duhet të dimë për bjondet?

Dekolorimi është një proçes kimik i cili çel ose zbardh ngjyrën e flokëve. Çdo nuancë që kanë fijet e flokut ka pigmente të niveleve të ndryshme, të cilat shpërbëhen dhe kjo varet nga gjendja si edhe lloji i flokut. Sa më gjatë të qëndrojë dekoloranti në flokë aq më shumë pigment shpërbëhet dhe aq më […]

View more

Trajnim rreth projektit “Connected Through Mobility”

Gjatë datave 17-28 Janar 2022 u zhvillua trajnimi me studentët dhe stafin e TESS në kuadër të projektit ” Connected Through Mobility ” i cili synon të ofrojë tek shtetet e Ballkanit Perëndimor mundësitë e programeve të mobilitetit të Bashkimit Europian. Në dy vitet e ardhshme 29 studentë nga TESS do të zhvendosen për 1 […]

View more

Ceremonia e Diplomimit

Në datën 16 Dhjetor në ambientet e Rogner Hotel u zhvillua ceremonia dhe festa e diplomës së TESS për studentët e diplomuar për vitin akademik 2021-2022. Tema : All about sparkles  

View more

Kartolina e TESS dhjetor

Kartolina e TESS dhjetor

View more

Takim me përfaqësuesin Italian të kompanisë Comfort Zone Rocco Del Sante

Partneriteti i TESS me Comfort Zone Skin Official që prej vitit 2017 ka si qëllim jo vetëm ndarjen e eksperiencave mbi të rejat dhe përditësimet e fushës por gjithashtu edhe përfshirjen e stafit të Comfort Zone në leksione të hapura dhe për monitorimin e studentëve. Këtë rradhë përfaqësuesi i brand-it Rocco Del Sante zhvilloi një […]

View more

Konferenca INNOVET, Hungari

TESS mori pjesë ne konferencën e parë ndërkombëtare “INNOVET” që u mbajt në Budapest,Hungari. Kjo konferencë u mbajt në kuadër të projektit “Connected Through Mobility”, të mbështetur nga Komisioni Europian, me pjesëmarrës nga 7 shtete te Ballkanit dhe Europës Qëndrore. Në kuadër të projektit Connected Through Mobility, të mbështetur nga Komisioni Europian, u zhvillua konferenca […]

View more

“La Traviata ” TKOB

“La Traviata ” TKOB 23-24-25-26 tetor

View more