Grupi i studentëve të Erasmus + mbërrin në Budapest

Grupi i parë i studentëve ka nisur internship në sallone me emër në Budapest ku do të qëndrojnë për 1 dhe 3 muaj për të punuar e shkëmbyer eksperienca. Projekti Connected Through Mobulity në kuadër të Erasmus+ është financuar nga Komisioni Europian Deri në vitin 2024, 28 studentë të TESS do kenë mundësinë të jenë […] View more

Përse nuk duhet t’i lëmë pas dore maskat e flokëve?

Maskat e flokëve mund të quhen gjithashtu trajtime për ushqyerjen e thellë ose intensive të flokëve. Ajo që i bën ato të ndryshme nga balsami me veprim të menjëhershëm është se përbërësit zakonisht janë më të përqëndruar dhe maska lihet në flokët tuaj për më gjatë – nga 20 minuta deri në disa orë. Shpesh […] View more

Trajnim përpara nisjes në Erasmus+ me studentët e TESS

Trajnime plot energji përpara nisjes së grupit të parë studentëve në Erasmus + për një ose tre muaj në Budapest, Hungari! Projekti Connected Through Mobulity në kuadër të Erasmus+ është financuar nga Komisioni Europian. View more

Ekspozita “Prekje” e pedagoges Linda Guri në COD tek Kryeministria

“Për të krijuar këtë ekspozitë jam frymëzuar nga dy elemente: njeriu dhe gjendja e tij. Zgjodha femrën tek njeriu, pasi vetë qenia e saj komplekse, përcjell fuqishëm gjendjen po aq komplekse, në shumë dimensione. Zgjodha ngjyrat për t’i dhënë jetë dimensioneve të gjendjeve të saj, duke i trajtuar ngjyrat, me shpërthime, lëvizje, impresionizëm për t’i […] View more

Thirrje për aplikime për Connected Through Mobility

TESS në bashkëpunim me MeOut Group organizojnë raundin e parë të mobiliteteve afatshkurtra në kuadër të projektit Connected Through Mobility për nxënësit/ studentët pjesëmarrës në arsimin profesional në Shqipëri. View more

Program i ri në TESS “Menaxhimi i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë”

“Menaxhimi i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë” Për ata persona që kërkojnë një profesion me shumë ngjyra dhe jashtëzakonisht motivues. Ata që duan të kujdesen për ambientin, drejtimin financiar, menaxhimin e stafit, shitjen dhe marketingun. View more

Çfarë është dekolorimi dhe çfarë duhet të dimë për bjondet?

Dekolorimi është një proçes kimik i cili çel ose zbardh ngjyrën e flokëve. Çdo nuancë që kanë fijet e flokut ka pigmente të niveleve të ndryshme, të cilat shpërbëhen dhe kjo varet nga gjendja si edhe lloji i flokut. Sa më gjatë të qëndrojë dekoloranti në flokë aq më shumë pigment shpërbëhet dhe aq më […] View more

Trajnim rreth projektit “Connected Through Mobility”

Gjatë datave 17-28 Janar 2022 u zhvillua trajnimi me studentët dhe stafin e TESS në kuadër të projektit ” Connected Through Mobility ” i cili synon të ofrojë tek shtetet e Ballkanit Perëndimor mundësitë e programeve të mobilitetit të Bashkimit Europian. Në dy vitet e ardhshme 29 studentë nga TESS do të zhvendosen për 1 […] View more

Ceremonia e Diplomimit

Në datën 16 Dhjetor në ambientet e Rogner Hotel u zhvillua ceremonia dhe festa e diplomës së TESS për studentët e diplomuar për vitin akademik 2021-2022. Tema : All about sparkles   View more

Kartolina e TESS dhjetor

Kartolina e TESS dhjetor View more