Shpallen listat e fituesve të Raundit 3 pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2022-2023

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i parë.

View more

Shpallen listat e fituesve të Raundit 2 pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2022-2023

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i parë.

View more

Mobilitet në Greqi! 📣Thirrje e hapur për projektin Connected Through Mobility!

TESS – Tirana Esthetics & Style School bashkëpunim me MeOut Group me mbështetjen e Komisionit Europian organizojnë raundin e dytë të mobiliteteve afatshkurtra në kuadër të projektit Lidhur Përmes Mobilitetit (Connected Through Mobility) (EAC-2020-0865) për studentët pjesëmarrës në arsimin profesional në Shqipëri. Për 5 studentë nga TESS, programi i shkëmbimit afatshkurtër në kuadrin e mobilitetit […]

View more

Të pëlqen industria e bukurisë dhe mirëqenies? Bëhu profesionist nga TESS.

Një nga gjërat më pak të lehta për shumicën e njerëzve është zgjedhja e një karriere profesionale që zgjat për gjithë jetën. Disa prej nesh i zbulojnë shpejt pasionet e tyre dhe fokusohen tek ajo që i tërheq më shumë duke siguruar një punë që jep kënaqësi dhe që nuk ndjehet aspak si rëndesë gjatë ditës, por si një argëtim që prodhon para.

View more

Shpallen listat e fituesve të Raundit I pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2022-2023

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i parë.

View more

Pse kanë rëndësi praktikat mësimore jashtë shkollës për studentët e TESS?

Në mënyrë që studentët e TESS të jenë më të fokusuar tek aftësitë e tyre, sigurohemi që ata të jenë prezentë në aktivitete të ndryshme gjatë vitit akademik. Praktikat mësimore jashtë shkollës janë shumë të rëndësishme për t’u formuar si profesionist në aspekte më të gjera se sa ato që mund të mësohen gjatë leksioneve. […]

View more

Business Vibes me Sara Karaj

Në partneritet me Reila Bozdo, u njohëm pak më shumë me eksperiencën e Sarës si youtuber e parë shqiptare si edhe me rrugëtimin e saj për të krijuar kompaninë e saj të produkteve kozmetike. Ndiqni videon për intervistën:

View more

📣Një mundësi fantastike për të gjithë studentët e ardhshëm të TESS!

Projekti Connected Through Mobility financuar nga @europeancommission ka ende 4 raunde ku studentët mund të marrin pjesë në praktika pune e trajnime profesionale në sallone, studio, qendra estetike dhe SPA në shtete europiane. Programet e shkëmbimit të rradhës do të jenë Greqi, Poloni, Sllovaki dhe Slloveni. Pas eksperiencës në Budapest, jemi të sigurt që edhe organizimet e […]

View more

Kolegji i Lartë Profesional TESS hap regjistrimet për vitin akademik 2022/2023

Të frymëzuar prej ëndrrave dhe pasionit, të bukurës dhe natyrës, bashkuam në harmoni të plote shkencën, talentin dhe etikën, për t’ju ofruar edukimin që ndërton një karrierë si profesionist të bukurisë dhe mirëqenies së qëndrueshme. 

View more

Takimi i dytë i koordinimit mbledh 20 përfaqësues të 10 shteteve Europiane këtë rradhë në Shqipëri

Në kuadër të projektit pilot Connected Through Mobility gjatë 3 ditëve përfaqësuesit e shteteve partnere, u takuan për të vlerësuar aktivitetet e zhvilluara deri tani, e për të përcaktuar orientimet dhe afatet për 5-6 muajt e ardhshëm. Si institucioni pritës për këtë aktivitet TESS u kujdes që të ftuarit të shijonin elemente kulturore, turistike dhe […]

View more