Fun make-up, fun times!

@beatsnbrunchh @newlooktina_boutique

View more

NEW LOOK CHALLANGE

Merr pjesë në Sfidë. Krijo një look transformues. Fito dhurata! Çdo pjesëmarrës në sfidë duhet të dërgojë në adresën info@tess.al punimin transformues me foto para dhe pas transformimit.

View more

Davines Discovery Event Albania

Për herë të parë në Shqipëri! Davines sjell dy parukierët më të famshëm italian për ”Davines Discovery Event Albania”

View more

Thirrje e hapur për projektin Connected Through Mobility!

TESS – Tirana Esthetics & Style School bashkëpunim me MeOut Group me mbështetjen e Komisionit Europian organizojnë raundin e tretë të mobiliteteve afatshkurtra në kuadër të projektit Lidhur Përmes Mobilitetit (Connected Through Mobility) (EAC-2020-0865) për studentët pjesëmarrës në arsimin profesional në Shqipëri. Për 5 studentë nga TESS, programi i shkëmbimit afatshkurtër në kuadrin e mobilitetit do të zhvillohet në Poloni në periudhën Prill - Korrik 2023.

View more

Dita e Verës me TESS

Diell, makeup dhe atmosferë të mirë - Street Party në Tiranën me diell i ka të gjitha! Make Up Artist tanë të talentuar po e bëjnë ditën edhe më të bukur duke krijuar pamje mahnitëse për të gjithë të pranishmit në festë.

View more

PEDAGOGIA E TESS ELONA ZAIMI NA TREGON MBI TENDENCAT E GRIMIT VJESHTË – DIMËR 2023 / 2024 NGA MILANO FASHION WEEK

Në sfilatat e " Milano Fashion Week " shohim një shumëllojshmëri detajesh dhe frymëzimesh të cilat bien në kundërshtim me njëra tjetrën por të gjitha krijojnë një kuadër më të plotë të botës së bukurisë. Në sfilata gjejmë baza shumë natyrale dhe perfekte, në të cilat shpesh vihet theksi tek faqet me anë të Blushit duke u sfumuar shumë mirë dhe në mënyrë shumë delikate bashkohet me Highliterin likuid.

View more

Programi i shkëmbimit për në Slloveni

Njihemi më në detaje me programin e shkëmbimit për në Slloveni me studentët dhe trajnerët e TESS.

View more

BOOTCAMP I SIPËRMARRJES

Të pëlqejnë sfidat dhe do një mundësi biznesi? E do suksesin në treg, por nuk di si ta arrish? Dëshiron të fitosh kompetenca mbi sipërmarrjen?

View more

YEEP (Youth Entreprenurship Education Program)

Studentët dhe stafi i Kolegjit TESS patën mundësinë të ishin pjesë e programit YEEP (Youth Entreprenurship Education Program) përmes Bootcamp-eve në Tiranë, Durrës dhe Elbasan organizuar nga @changemakersalbania dhe @gyeekclub

View more

Teknikat e avancuara të make up-it TESS

Mëso mbi teknikat e avancuara të make up-it në programin e akredituar Make Up Artist me 60 kredite ECTS në Kolegjin TESS.

View more