Hostel nga Anabel: Çfarë ndodh kur 3 djem provojnë të grimojnë 3 vajza

Një nga episodet e fundit të "Hostel" nga Anabel është prodhuar në bashkëpunim me TESS.

View more

Grimierët e TESS në disa nga videoklipet me popullore

Punën e grimierëve të TESS mund ta vëzhgoni edhe përmes 2 videoklipeve shumë të shikuara në TV dhe web.

View more

TESS në eventin e Nenette

TESS ka marrë pjesë në eventin e organizuar nga Nenette Tirana.

View more

“Vinci Con La Voce”: Patrizia Mottola

Patrizia Mottola zbuloi në TESS gjatë trajnimit Vinci Con La Voce disa nga sekretet e komunikimit në publik.

View more

TESS në Andrra N’Tren

Edhe TESS mori pjesë këtë vit në Swing Marathon organizuar nga Hemingway Fan Club Albania, një maratonë 12 orësh e koncerteve, duke filluar në tren nga Tirana në Shkodër.

View more

TESS arratiset për Yoga në plazh

Një ditë e dedikuar kujdesit për trupin dhe mendjen gjatë së cilës u diskutua mbi mbrojtjen e duhur solare përpara, gjatë dhe pas ekspozimit në diell.

View more

Çdo njeri ka një histori për të treguar, mësoni ta tregoni në kursin tonë dhe tregojeni me foto kudo!

Keni menduar ndonjëherë pse fotot tuaja nuk realizohen mirë? Nuk janë të kompozuara mirë? Nuk janë me ngjyrat e duhura? Janë më të përpunuara se c’duhet dhe kanë humbur emocionin?

View more

Studentët e TESS dhe dietologia Blerina Bombaj

Dietologia e mirënjohur, Blerina Bomaj, është ulur me studentët e TESS në një seancë leksioni me temën "Ushqimet e Bukurisë".

View more

3 cilësi për të qenë një estetist profesionist

Për sukses afatgjatë në industrinë e estetikës, duhen patur kujdes disa elementë bazë. Zbuloni cilët!

View more

Studentët e TESS grimojnë pjesëmarrësit e “Miss Winter Albania & Kosovo”

Studentet e TESS grimuan 21 vajzat pjesëmarrëse në konkurs e gjithashtu moderatoret e eventit, në ambientet e shkollës.

View more