Gëzuar vitin e ri 2019!

Urimet më të mira për vitin e ri 2019 nga TESS!

View more

Edhe TESS te Kënga Magjike

TESS mbështet me ekipin e Make Up Artists dhe Hair Artists, eventin më të madh të muzikës shqiptare Kënga Magjike.

View more

Comfort Zone lançon linjën e re të kremrave Skin Regimen

Partneri ndërkombëtar i TESS, Comfort Zone lançon linjën e re të kremrave Skin Regimen 2.0.

View more

Studentët e TESS – profili Make Up mbështesin aktorët e Teatrit Kombëtar në grimin për pjesën “Tri Gra dhe Misugi”

Studentët e profilit Make Up mbështesin aktorët e Teatrit Kombëtar në grimin për pjesën "Tri Gra dhe Misugi".

View more

TESS certifikon grupin e artistëve të make up 2017-2018

Momente nga diplomimi i Make Up Artists 2017-2018

View more

Listat e fituesve në raundin e dytë për vitin akademik 2018-2019

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore.

View more

Njoftim nga Sekretaria Mësimore e Kolegjit Profesional të Lartë TESS

Njoftim nga Sekretaria Mësimore e Kolegjit Profesional të Lartë TESS për të gjithë maturantët dhe ata që duan të ndjekin studimet e larta.

View more

Spot TESS Campaign Backstage

Spoti xhiruar gjatë fushatës së TESS për vitin e ri akademik 2018.

View more

TESS aprovohet si Kolegj Profesional i Lartë

Kolegji Profesional i Lartë është institucion i arsimit të lartë me orientim profesional, që përgatit profesionistë me aftësi praktike. 

View more

Ditët e provimeve pranë TESS

Video me momente gjatë ditëve të provimeve pranë TESS.

View more