Davide Manzoni prezanton librin e tij “PNL për estetistet e suksesshme”

Kolegji Profesional i Lartë TESS ka sjellë këtë fundjavë në Tiranë, autorin italian të librit “PNL për estetistet e suksesshme”, Davide Manzoni.

View more

Lista e fituesve të Raundit II pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2019-2020

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i dytë.

View more

Lista e fituesve të Raundit I pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2019-2020

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i parë.

View more

Shpallje pozicioni vakant në Departamentin e Estetikë-Nutricion

Në kuadër të plotësimit të stafit akademik për vitin akademik 2019 – 2020, Kolegji Profesional i Lartë TESS shpall vendet vakante për staf akademik sipas kërkesave të departamenteve si më poshtë vijon: Departamenti i Estetikë-Nutricionit, 1 pedagog i brendshëm me të paktën gradën Doktor.

View more

Njoftim për të gjithë maturantët: Datat dhe hapat që duhen ndjekur për regjistrim

Maturantët duhet të ndjekin hapat si më poshtë për t’u regjistruar në programet e ofruar nga TESS.

View more

Sondazhi Kombëtar i studentëve ASCAL

Në vijim të trajnimit me temë "Sondazhi Kombëtar i Studentëve" të organizuar nga ASCAL dhe takimeve informuese që kemi zhvilluar ju informojmë se data 5 Maj është afati i fundit për të plotësuar pyetësorin që ka mbërritur në email-et tuaja.

View more

Preview dhe Masterclass

Eventi italian “Preview” me Gabriele Brunelli mblodhi në Tiranë, më 4 Prill 2019 të apasionuarit e make up-it dhe modës.

View more

Graphic Highlights, për herë të parë në Tiranë, trajnim nga Davines dhe Maurizio Ferretti

Gjithçka rreth teknikave të ombreve, weaving, slicing, hair painting, flamboyage. Dy ditë trajnim dhe workshop të çertifikuara.

View more

Njoftim për sezonin e provimeve në TESS

Me vendim të rektorit të Kolegjit Profesional të Lartë TESS, Prof. Dr. Qirjako Meniko shpallet njoftimi për sezonin e provimeve dhe semestrin e dytë.

View more

TESS mbështet me ekipin e Make Up Artists dhe Hair Artists, aktivitetin Joni Peci Store

Tirana Esthetics & Style School u kujdes për flokët dhe grimin e modeleve në sfilatën më të fundit të Joni Peci.

View more