Category: Revista

TESS arratiset për Yoga në plazh

Një ditë e dedikuar kujdesit për trupin dhe mendjen gjatë së cilës u diskutua mbi mbrojtjen e duhur solare përpara, gjatë dhe pas ekspozimit në diell.

View more

Çdo njeri ka një histori për të treguar, mësoni ta tregoni në kursin tonë dhe tregojeni me foto kudo!

Keni menduar ndonjëherë pse fotot tuaja nuk realizohen mirë? Nuk janë të kompozuara mirë? Nuk janë me ngjyrat e duhura? Janë më të përpunuara se c’duhet dhe kanë humbur emocionin?

View more

Studentët e TESS dhe dietologia Blerina Bombaj

Dietologia e mirënjohur, Blerina Bomaj, është ulur me studentët e TESS në një seancë leksioni me temën "Ushqimet e Bukurisë".

View more

3 cilësi për të qenë një estetist profesionist

Për sukses afatgjatë në industrinë e estetikës, duhen patur kujdes disa elementë bazë. Zbuloni cilët!

View more

Studentët e TESS grimojnë pjesëmarrësit e “Miss Winter Albania & Kosovo”

Studentet e TESS grimuan 21 vajzat pjesëmarrëse në konkurs e gjithashtu moderatoret e eventit, në ambientet e shkollës.

View more

Trajnim nga Monique Alvarez në ambientet e TESS

Në shkollën TESS, një grup i orientuar në fushën e biznesit dhe të sipërmarrjes patën një takim shumë frymëzues me konsulenten ndërkombëtare zj. Monique Alvarez.

View more

TESS hap dyert

Mbrëmjen e 17 nëntorit, TESS mblodhi rreth vetes dhjetëra artistë nga bota e modës, kulturës, showbiz dhe shumë njerëz të biznesit e medias.

View more