Graphic Highlights, për herë të parë në Tiranë, trajnim nga Davines dhe Maurizio Ferretti

Gjithçka rreth teknikave të ombreve, weaving, slicing, hair painting, flamboyage. Dy ditë trajnim dhe workshop të çertifikuara. View more

Njoftim për sezonin e provimeve në TESS

Me vendim të rektorit të Kolegjit Profesional të Lartë TESS, Prof. Dr. Qirjako Meniko shpallet njoftimi për sezonin e provimeve dhe semestrin e dytë. View more

TESS mbështet me ekipin e Make Up Artists dhe Hair Artists, aktivitetin Joni Peci Store

Tirana Esthetics & Style School u kujdes për flokët dhe grimin e modeleve në sfilatën më të fundit të Joni Peci. View more

Gëzuar vitin e ri 2019!

Urimet më të mira për vitin e ri 2019 nga TESS! View more

Edhe TESS te Kënga Magjike

TESS mbështet me ekipin e Make Up Artists dhe Hair Artists, eventin më të madh të muzikës shqiptare Kënga Magjike. View more

Comfort Zone lançon linjën e re të kremrave Skin Regimen

Partneri ndërkombëtar i TESS, Comfort Zone lançon linjën e re të kremrave Skin Regimen 2.0. View more

Studentët e TESS – profili Make Up mbështesin aktorët e Teatrit Kombëtar në grimin për pjesën “Tri Gra dhe Misugi”

Studentët e profilit Make Up mbështesin aktorët e Teatrit Kombëtar në grimin për pjesën "Tri Gra dhe Misugi". View more

TESS certifikon grupin e artistëve të make up 2017-2018

Momente nga diplomimi i Make Up Artists 2017-2018 View more

Listat e fituesve në raundin e dytë për vitin akademik 2018-2019

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore. View more

Njoftim nga Sekretaria Mësimore e Kolegjit Profesional të Lartë TESS

Njoftim nga Sekretaria Mësimore e Kolegjit Profesional të Lartë TESS për të gjithë maturantët dhe ata që duan të ndjekin studimet e larta. View more