Studentët e TESS grimojnë pjesëmarrësit e “Miss Winter Albania & Kosovo”

Studentet e TESS grimuan 21 vajzat pjesëmarrëse në konkurs e gjithashtu moderatoret e eventit, në ambientet e shkollës.

View more

Trajnim nga Monique Alvarez në ambientet e TESS

Në shkollën TESS, një grup i orientuar në fushën e biznesit dhe të sipërmarrjes patën një takim shumë frymëzues me konsulenten ndërkombëtare zj. Monique Alvarez.

View more

TESS hap dyert

Mbrëmjen e 17 nëntorit, TESS mblodhi rreth vetes dhjetëra artistë nga bota e modës, kulturës, showbiz dhe shumë njerëz të biznesit e medias.

View more