Comfort Zone lançon linjën e re të kremrave Skin Regimen

Partneri ndërkombëtar i TESS, Comfort Zone lançon linjën e re të kremrave Skin Regimen 2.0.

View more

Studentët e TESS – profili Make Up mbështesin aktorët e Teatrit Kombëtar në grimin për pjesën “Tri Gra dhe Misugi”

Studentët e profilit Make Up mbështesin aktorët e Teatrit Kombëtar në grimin për pjesën "Tri Gra dhe Misugi".

View more

TESS certifikon grupin e artistëve të make up 2017-2018

Momente nga diplomimi i Make Up Artists 2017-2018

View more

Listat e fituesve në raundin e dytë për vitin akademik 2018-2019

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore.

View more

Njoftim nga Sekretaria Mësimore e Kolegjit Profesional të Lartë TESS

Njoftim nga Sekretaria Mësimore e Kolegjit Profesional të Lartë TESS për të gjithë maturantët dhe ata që duan të ndjekin studimet e larta.

View more

Spot TESS Campaign Backstage

Spoti xhiruar gjatë fushatës së TESS për vitin e ri akademik 2018.

View more

TESS aprovohet si Kolegj Profesional i Lartë

Kolegji Profesional i Lartë është institucion i arsimit të lartë me orientim profesional, që përgatit profesionistë me aftësi praktike. 

View more

Ditët e provimeve pranë TESS

Video me momente gjatë ditëve të provimeve pranë TESS.

View more

Hostel nga Anabel: Çfarë ndodh kur 3 djem provojnë të grimojnë 3 vajza

Një nga episodet e fundit të "Hostel" nga Anabel është prodhuar në bashkëpunim me TESS.

View more

Grimierët e TESS në disa nga videoklipet me popullore

Punën e grimierëve të TESS mund ta vëzhgoni edhe përmes 2 videoklipeve shumë të shikuara në TV dhe web.

View more